Министерството на външните работи на Русия обеща силен отговор на обявените

...
Министерството на външните работи на Русия обеща силен отговор на обявените
Коментари Харесай

Русия обеща силен и болезнен отговор на санкциите на САЩ

Министерството на външните работи на Русия даде обещание " мощен отговор " на обявените от Съединени американски щати наказания против Москва, съобщава " Спутник ".

От ведомството обявиха, че новият пакет наказателни ограничения се постанова в рамките на  " продължителните опити на Вашингтон да промени посоката на Русия ".

Въпреки очевидната безполезност на напъните им, полагани в продължение на дълги години за да попречат на развиването на стопанската система ни, Съединените щати още веднъж се заловиха за ограничаващите принадлежности, които са неефикасни и противопоказни от позиция на самите американски ползи, се показва в официалното съобщение на съветското външно министерство.

Подчертава се, че външата политика на САЩ към този момент не разполагат с други средства с изключение на " шантажът, заканите и заканите ".

Отворени сме за дипломация, учредена на правила на взаимно почитание, тъждество и зачитане на ползите на всеки един, декларират от ведомството, само че акцентират, че глобите ще получат " мощен отговор, не наложително съразмерен, само че добре преценен и мъчителен за американската страна ".

Изостряйки рецесия, която съгласно Запада може да докара до война, през вчерашния ден съветският президент Владимир Путин призна за независими самопровъзгласилите се Донецка и Луганска национална република в Източна Украйна и разпореди разполагане на войски на територията им.

Последваха остри реакции против решението.

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че Украйна може да прекрати дипломатическите си връзки с Русия. Днес украинският парламент одобри налагането на наказания против 351 руснаци, сред които и депутати, подкрепили признаването на независимостта и изпращането на съветски войски в двата отделили се района в Източна Украйна.

Вчера Англия разгласи, че налага наказания на пет съветски банки, както и лични наказания против трима съветски жители.

Германия пък спря плана за газопровода " Северен поток 2 " с Русия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР